Online Karantén ligában szerepelnek a makói sakkozók

A világ számos tájáról összesen 410 csapat nevezett, többek között német, osztrák, belga, ukrán, orosz, indiai csapatok. A Duocor-Makói SVSE sakkozói jelenleg a legjobb húsz között versenyeznek.

Minden héten csütörtökön és vasárnap online sakk csapatverseny zajlik a lichess.org internetes felületen, amelyen belül Németország szervezésében a Duocor-Makói SVSE csapata is benevezett a gyorsított időbeosztású online Karantén ligára. 

Az összesen 15 ligát felvonultató sakk csapatbajnokságon belül a makóiak az 5. ligában kezdtek és a folyamatosan az első helyen záró csapatgyőzelmével bejutott a Bundesliga 2. osztályába a legjobb 20 csapat közé.

Az első osztályú és mesterjelölt sakkozók mellett, számos Fide-mester, nemzetközi mester és nemzetközi nagymester is játszik a mezőnyben. Célunk, hogy bejussunk a Bundesliga 1. osztályába – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke.

A mai, csütörtöki fordulót itt lehet követni: https://lichess.org/tournament/P8DjshfR

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink