,,Orbán, a kupleráj főnöke” – Jakab Péter a Fidesz-székházra vetítve üzent

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje így reagált a fővárost ellepő, az ellenzéket lejáratni hivatott hazug fideszes óriásplakátokra. 

Jakab az Orbán-showt mutatta be, amit ígérete szerint jövőre ki fognak kapcsolni. Főszerepben Szájer, Borkai, Kaleta, és persze a kupleráj főnöke, Orbán Viktor.

A városban megjelentek különféle plakátok, amiket a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor rendelt meg és maga a Fidesz finanszírozza. Ezek a plakátok egész épületeket beborító módon gyalázzák az ellenzéket. Én pedig hiszek a lovagiasságban, ezért azt gondoltam: hazugságra illik igazsággal válaszolni. Ennek jegyében kivetítettem a Fidesz pártszékházára az igazságot, hogy pontosan milyen is az a párt, ahol Orbán Viktor a madám, vagyis, ahogy ők mondják,a  főnök, és milyen keresztény értékeket vallanak azok a fickók – négyen vannak –, akiknek az arcképét kivetítettük. Azt gondolom, ez egy méltó válasz azoknak, akik bennünket becstelenül gyaláznak. Megmutatjuk, hogy milyen emberek ülnek itt, ebben a pártszékházban, kik azok, akikkel már a pápa sem akar találkozni, és akikre mi se nagyon vagyunk kíváncsiak. Ezért lesz majd jövőre lámpaoltás

– összegezte Jakab Péter, aki korábban az Országházra és a szegedi Csillagbörtönre is fénnyel felfestette a Jobbik szlogenjét, azaz: Fizessenek meg a tolvajok! 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »