Orbán győzelmi beszéde óta kollaboránsnak és árulónak tartják a kárpátaljai fideszes szavazókat

Elöntötték a magyarellenes, gyűlölködő kommentek a közösségi oldalakat Ukrajnában az után, hogy a Fidesz április 3-án átütő győzelmet aratott a magyar választásokon – írja a Magyar Hang.

A dühödt hozzászólók elsősorban azt kifogásolták, hogy Orbán Viktor az ellenfelének nevezte az ukrán elnököt, de az sem nyerte el a nacionalista kommentelők tetszését, hogy a magyar kormányfő megköszönte a kárpátaljai magyarok támogatását. Olyanok is akadtak, akik kollaboránsnak és árulónak nevezték azokat a magyarokat, akik Kárpátaljáról segítették szavazatukkal a Fideszt.

A lap hasonlóan felfokozott érdeklődést és indulatokat tapasztalt sok ukrán részéről a választás előtti napokon Beregszászon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A magyar sajtóban napokig nem számoltak be a csernobili atomkatasztrófáról

1986. április 26-án következett be az ukrajnai Csernobilban, a magyar fővárostól hozzávetőleg ezer kilométerre a világ (hivatalosan) legsúlyosabbnak tartott atomerőmű-szerencsétlensége. A baleset híre nagyon lassan terjedt: hazánkban a Magyar Rádió 28-ai, esti hírmagazinja számolt be róla elsőként, röviden. A tényleges veszélyről azonban még évekig nem esett szó.

Tovább olvasom »