Orbán Viktor hatalmas pocakkal érkezett meg Zalaegerszegre

Igazi pöffeszkedő, TSZ-elnök típusú elhízott testalkatot növesztett Orbán Viktor, erről árulkodik a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott mai fotó.

A kormányfő sötét kordonok között elkerítve, Zalaegerszegen szónokolt híveinek, a Népszava azt is tudni véli: „EU-s pénzből vett kisbuszokkal vitték” a hallgatóságát a nagy eseményre.

A putyinista magyar miniszterelnök többek között arról beszélt október 23-a alkalmából, hogy 1956-ban megtanultuk, nehéz időkben csak az összefogás segíthet, ezért ne törődjünk azokkal, akik „hol az árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek Magyarországra”.

(röviden.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink