📺 Orbán Viktor makói fokhagymával készítette el a sonkát

Szerinte a makói nem olyan lágy és ízetlen, mint a kínai.

A miniszterelnök az oldalára feltöltött videóban bemutatta, hogyan készítette el a húsvéti sonkát. Magát kocahentesnek tartja, mert elleste a házi készítésű sonka receptjét. A sonka 6 hetet volt csak sóban, utána füstölte, majd főzte. A vízbe egész bors került, babérlevél, borókabogyó, végül pedig makói fokhagyma. Ezek kisebbek, mint a kínaiak, de sokkal finomabbak – jelentette ki a felvételen. Utána ahány kiló a sonka, annyi ideig kell főzni. Ha megfőtt, akkor benne kell hagyni az, hadd hűljön ki ott. Ha ez megtörtént, ki lehet venni és egy óráig hagyni kell állni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »