Orbán Viktor Makón arra utalt, nincsenek oldalak, csak magyarok vannak

Míg a Fidesz gyűlöletkampánya folyamatos és olyanokat mondanak, hogy a baloldal nem a nemzet része, vagy éppen minden ellenzéki külföldi ügynök, addig Orbán Viktor alaposan megkavarhatta az egyszeri Fidesz-szavazók gondolkodását.

Mint azt megírtuk, váratlanul jelent meg a miniszterelnök ma délelőtt, hogy átadja a Hagymatikum új részlegét. A beszédének volt egy egészen különös része, amelyre Magyar Péter, Varga Judit exférje is felhívta a figyelmet.

Orbán a színpadról köszöntötte Buzás Péter korábbi, szocialista polgármestert (aki nélkül ma nem lenne Hagymatikum) és azt fejtegette, hogy a magyar közéletben nem szokás a másik oldalhoz tartozó politikusról elismerően beszélni, de ő ezt nem tartja jó dolognak. De

,,ha beszélnénk, talán még az is kiderülne, hogy nem a másik oldalhoz tartozunk, sőt az is kiderülhetne, hogy nincsenek is oldalak, mert végső soron csak magyarok vannak”.

Magyar Péter így kommentálta Orbán Viktor beszédét:

,,Tetszett a március 15-i beszédem, Miniszterelnök Úr? Vagy csak egyszerűen megmérték, hogy a magyarok többsége már átlát a szitán és nem kér a szekértábor logikából, aminek segítségével a háttérben a nemzeti vagyon nagy részét haveri és családi kézbe játsszák át évtizedek óta?”

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink