Összefogással 100 gyerek karácsonyát tették szebbé

A tavalyi évben indult a közös munka az ország egyik meghatározó biztosító társasága, az NN Biztosító és a Karitáció Alapítvány között. 2020-ban 50 gyereknek tudtak segíteni, idén viszont 100 gyerek kívánságát tudták teljesíteni a Karitáció Angyalai.

„Az ajándékok nagy részét személyesen vittük el a gyerekeknek, ennek köszönhetően leírhatatlan pillanatokat éltünk át együtt a családokkal: meghatódottság, örömkönnyek, nevetés és rengeteg hálás szó. Az elmúlt három nap ismét megerősítette bennünk, hogy mindennél nagyobb szükség van most az összefogásra. Két év távlatában azt gondolom, hogy a LEHETSZ TE IS ANGYAL! kampányunk hiánypótló a városban és folytatni kell, nem csak a szeretet ünnepe alatt. Köszönjük mindenkinek a támogatást és Boldog Karácsonyt kívánunk!” – mondta Szécsényi Barnabás az Alapítvány elnöke.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink