Összeverekedtek egy szegedi diszkóban, életveszélyes sérülés lett a vége

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt három férfival szemben, akik egy szegedi szórakozóhelyen verekedtek össze, úgy, hogy egyikük életveszélyesen megsérült – közölte az ügyészség csütörtökön.

A vádirat szerint 2020. október 24-én este a vádlottak két külön baráti társaság tagjaként, előzetes italfogyasztást követően bementek egy belvárosi zenés szórakozóhelyre. A tánctéren az egyik vádlott az ott szórakozó hölgy vendégekkel szemben tolakodóan viselkedett, ezért őt a másik vádlott ellökte, valamint ököllel, a bal szeme alatt megütötte. A bántalmazott férfinak barátja sietett a segítségére, aki próbálta ismerősét és annak támadóját szétválasztani.

Az eseményeket észlelve a biztonsági őrök a három vádlottat a diszkóból kivezették, azonban az utcán közöttük hamarosan ismét szóváltás, majd tettlegesség alakult ki, melynek során a korábbi bántalmazó vádlottat a két másik férfi közrefogta, és őt közösen életveszélyes sérülést eredményező módon bántalmazták, melynek csak a biztonsági őrök ismételt közbelépése vetett véget.

A vádlottakat a főügyészség társtettességben elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, míg az életveszélyes sérülést elszenvedett társukat csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével vádolja.

A vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink