Oszlopnak ütközött egy gépkocsi a makói Maros hídnál

[ad 1]

Az ütközés következtében a jármű vezetője beszorult, őt a makói hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A mentők kórházba szállították a súlyos sérültet. A helyszínen félpályán haladt a forgalom.  

Frissítés: Makó felől tartott Kiszombor irányába az A4-es Audi. A hidat elhagyva a jeges úton elvesztette uralmát a gépjármű felett és az út mentén lévő közvilágítási kandelábernek ütközött. Csak a vezető tartózkodott a gépjárműben, akinek súlyos sérülései keletkeztek. A sérültet a Szegedi II.-es korházba szállították a mentők. A baleset 18 óra előtt történt.

(hirpress.hu nyomán)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »