Ott árulták olcsón a krumplit, ahol a Fidesz aláírásgyűjtése zajlott

A fotó, amin luxusterepjáró, fideszes stand és raklapnyi krumpli látható, Miskolcon készült és Hadházy Ákos tette közzé.

A Fidesz „krumplis zsákokkal akarja megállítani a volt miniszterelnököt és a jelenlegi főpolgármestert”, ezért olcsó krumplivásárral települtek ki a helyi inkubátorház parkolójába – közölte a független országgyűlési képviselő.

Nem ez az első eset, hogy a Fidesz a krumplihoz nyúl. A tavalyi időközi Borsod-megyei parlamenti választáson teherkocsik jelentek meg krumplis zsákokkal felpakolva.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Elkezdődött az ajánlásgyűjtés

Tegnap, április 20-án, szombaton kezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampányidőszaka. A jelöltek és jelölő szervezetek megkezdhetik az ajánlások gyűjtését.

Tovább olvasom »

A nap képe

Így várjuk a turistákat Makón: térdig ér a gaz a Hagymaház előtti parkban, a sétány mellett.

Tovább olvasom »