Palya Beának hiányzik az offline, a színpadi zenélés

A makói-magyarcsanádi énekesnő közösségi oldalán osztotta meg érzéseit az otthoni munkavégzéssel, zenéléssel kapcsolatban.

Nagyon hiányoznak a srácok. Zenélni akarok. Nem online, offline. Egy térben, egy színpadon, zötyögni a buszban, fejteni, hülyeséget gyártani. Zoomon turnébuszoskodunk most, majd jön az online zenélés is együtt. Addig itt visítok a szobámban, mert tegnap Barna és Laura, a hangmérnökeim átküldtek két új dalt a nyolcból, amit épp a karantén előtt vettük fel, azóta azt hallgatom loopban, arra táncolok, tornázom, eszem, felhívom őket, hogy mondjam nekik, hát hogy zenéltek már….

– fogalmazott.

Mint írja: ,,jó ez az online, csak néha annyira elegem van a képernyőből, hogy elhajítanám a telefont.” Persze csak kikapcsolja és csendben küzd meg ,,a fájdalommal és félelemmel, hogy most ez egy darabig még ilyen lesz. Zokogtam egy nagyot a párom karjaiban vasárnap. Fájni ér, félni ér, ennek a gyászfolyamatnak, újjászületési procedúrának ez szerves része.”

Elmondása szerint nemsokára megmutatják az ÉLET című dalt és aztán majd a többit is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink