Pénztárcát lopott egy szegedi buszmegállóban

Pénztárcát lopott egy buszmegállóban várakozó utastól egy helybeli férfi Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták az elkövetőt.

A megalapozott gyanú szerint a 25 éves elkövető 2020. március 13-án reggel lépett oda a férfihez, aki éppen egy belvárosi megállóban várakozott. Felszállás közben a gyanúsított belenyúlt a sértett táskájába, majd kivette abból a pénztárcáját, a benne lévő személyes iratokkal, készpénzzel és bankkártyával együtt. A férfi csak a tömegközlekedési eszközön vette észre a lopást, majd értesítette a rendőrséget. A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az eltulajdonított pénztárcát a járőrök a megálló közelében megtalálták.

Kihallgatása során a gyanúsított részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az elkövetőt őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink