Polgárőr egyesület alakult Ferencszálláson

A Ferencszállási Polgárőr Egyesület 16 taggal alakult meg, Deák Attila lett az elnök, Papp Ignác elnökhelyettes, Zsótér Rudolf titkár.

Az alakuló ülésen elfogadták az alapszabályokat és megválasztották a tisztségviselőket. Deák Attila elnök szerint igaz, hogy a fokozódó migrációs nyomás Ferencszálláson még kevésbé érezhető, ám a település az átmenő forgalma miatt az érintett vonalon fekszik – olvasható a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének honlapján.

A megválasztott elnök elmondta: a községben nem jellemző a bűnözés, ennek ellenére úgy döntöttek, jobb, ha megelőzik a bajt. A faluban sokan örültek a hír hallatán, többeket sikerült bevonni a lakók közül. Elárulta, részben Jani János polgármester felkérésére vállalta el az elnöki tisztséget.

A helyi polgárőrség megalakulását segíti a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, amelynek képviseletében Batiz István elnök beszélt a várható feladatokról, és ismertette a jogosultságokat a jelentkezőkkel. Kis Róbert, a Kiszombori Polgárőr Egyesület vezetője is felajánlotta segítségét.

(Fotó: Ferencszállási önkormányzat)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Újra kell tervezniük a kórházaknak a 2023-as költségvetésüket

A Népszava úgy értesült, hogy a kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor. A napilap értékelése szerint ezzel lényegében kézi vezérlés alá vonják a kórházi kasszákat. A kórházak gazdasági vezetőinek csütörtökön eligazítást tartottak, arról, hogy péntek délig újra kell tervezniük a 2023-as költségvetésüket, emellett október 31-ig a béreken felül csak a „betegellátással összefüggő”, tételesen engedélyeztetett számlákat fizethetik ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy hónap alatt kiderült, a csanádpalotaiakat becsapták és félrevezették

Mint az ismert, Csanádpalotán Perneki László polgármester és képviselő-testülete kapta meg az időközi választáson a felhatalmazást, hogy a 2024-es rendes önkormányzati választásokig irányítsák a települést. Folytatásos írásunkban górcső alá vesszük a történteket, amelyek tökéletes képet festenek a jelenlegi tragikus csanádpalotai helyzetről.

Tovább olvasom »