Remekeltek a Győri-testvérek

2022. szeptember 25-én Szegeden első alkalommal rendezték meg a KALE kupa gyermek, ifjúsági és felnőtt értékszámszerző sakkversenyt.

A viadalon az értékszámok alapján három csoportba (A-B-C) osztották a játékosokat, akik összesen így négy sakk partit játszottak.

A Duocor-Makói SVSE utánpótláskorú 11 éves játékosai a Győri fivérek a „B” csoportba kerültek.

A versenyen Győri Gábor veretlenül 3,5 ponttal aranyérmet szerzett, míg ikertestvére, Győri Bálint 2,5 ponttal a dobogó harmadik fokára állhatott. A megszerzett eredményeken túl büszkénk vagyunk a fiúkra, akik tovább gyarapították jelenlegi értékszámaikat, ezáltal bizakodunk, hogy hamarosan a következő KALE kupák egyikén már az „A” csoportban foglalnak helyet – tájékoztatta a Makói Csípőst Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink