Részegen elkötött egy autót Szikáncson

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki részegen eltulajdonított egy személygépkocsit Szikáncson. Eljárás indult ellene.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2020. március 4-én délután egy szikáncsi szórakozóhelyen italozott. Hazainduláskor lett figyelmes egy utcán parkoló autóra, amelyben benne volt az indítókulcs. Beszállt, majd elhajtott a Toyota Corolla típusú személyautóval. Alig indult el, a járőrök igazoltatták. Ennek során megállapították, hogy a jármű lopott, a sofőr pedig ittas, ezért őt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a 41 éves elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. Ellene lopás vétségének, illetve ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink