đŸ“ș RTL HĂ­radĂł: AusztriĂĄbĂłl hazatĂ©rve dolgozott a szegedi orvos, kiderĂŒlt, hogy koronavĂ­rusos

Az RTL HĂ­radĂł Ășgy tudja, hogy a Szegedi TudomĂĄnyegyetem egyik orvosa mĂșlt hĂ©ten, az ausztriai sĂ­elĂ©sbƑl hazatĂ©rve nem vonult karantĂ©nba, hanem bement dolgozni. (Kiemelt fotĂł: Az Ășj koronavĂ­rus-jĂĄrvĂĄny terjedĂ©sĂ©nek megfĂ©kezĂ©se Ă©rdekĂ©ben a rendƑrsĂ©g ellenƑrzi a MagyarorszĂĄgra beutazĂłkat a soproni hatĂĄrĂĄtkelƑnĂ©l/MTI-Filep IstvĂĄn.)

AzĂłta elvĂ©geztek rajta egy koronavĂ­rus-tesztet, ami az RTL szerint pozitĂ­v lett, azĂłta a vele kontaktusban lĂ©vƑ kollĂ©gĂĄit is szƱrik. A HĂ­radĂł kereste az orvost, de amikor meghallotta honnan hĂ­vjĂĄk, letette a telefont.

Tetszenek a cikkeink? SzeretnĂ©, ha a jövƑben is olvashatna ilyeneket?

A CsĂ­pƑs teljesen fĂŒggetlen hĂ­rportĂĄl a kormĂĄnytĂłl. CĂ©lunk a MakĂł Ă©s tĂ©rsĂ©gi valĂłsĂĄg bemutatĂĄsa, kĂŒzdelem a korrupciĂł Ă©s a közĂ©leti arrogancia ellen. Nem ĂĄll mögöttĂŒnk milliĂĄrdos Ă©s nem vagyunk kitömve közpĂ©nzzel sem. Éppen ezĂ©rt mƱködĂ©sĂŒnkre az olvasĂłk, az Önök segĂ­tsĂ©gĂ©re van szĂŒksĂ©gĂŒnk.

A Patreonon könnyedén beållíthatja, mekkora összeggel tudja tåmogatni munkånkat.

Havi két kåvé åra, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzåszólås?

Az e-mail-cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©.

Legfrissebb hĂ­reink

A nap témåja: Ma elindul a jogållamisågi eljårås Magyarorszåg ellen

Az EurĂłpai BizottsĂĄg szerdĂĄn fogja jĂłvĂĄhagyni a jogĂĄllamisĂĄgi eljĂĄrĂĄs elindĂ­tĂĄsĂĄt MagyarorszĂĄggal szemben Ă©s Johannes Hahn költsĂ©gvetĂ©si biztos mĂ©g aznap el fogja kĂŒldeni a brĂŒsszeli testĂŒlet hivatalos Ă­rĂĄsbeli Ă©rtesĂ­tĂ©sĂ©t a magyar kormĂĄny illetĂ©keseinek – szĂĄmolt be rĂłla a NĂ©pszava.

Tovåbb »

A nap idézete

,,A vakot (…) ĂĄtvezetik az utcĂĄn, a bĂ©nĂĄn is segĂ­tenek, de a dadogĂłst mindenki csak kiröhögi.”

Tovåbb »

kapcsolĂłdĂł cikkeink

A magyar sajtĂłban napokig nem szĂĄmoltak be a csernobili atomkatasztrĂłfĂĄrĂłl

1986. ĂĄprilis 26-ĂĄn következett be az ukrajnai Csernobilban, a magyar fƑvĂĄrostĂłl hozzĂĄvetƑleg ezer kilomĂ©terre a vilĂĄg (hivatalosan) legsĂșlyosabbnak tartott atomerƑmƱ-szerencsĂ©tlensĂ©ge. A baleset hĂ­re nagyon lassan terjedt: hazĂĄnkban a Magyar RĂĄdiĂł 28-ai, esti hĂ­rmagazinja szĂĄmolt be rĂłla elsƑkĂ©nt, röviden. A tĂ©nyleges veszĂ©lyrƑl azonban mĂ©g Ă©vekig nem esett szĂł.

Tovåbb olvasom »

Vizsgåljåk a Tisza és a Maros gåtrendszerét

A Tisza Ă©s a Maros alsĂł szakaszĂĄnak telepĂŒlĂ©seket, ipari Ă©s mezƑgazdasĂĄgi terĂŒleteket Ă©s nem utolsĂł sorban emberĂ©leteket is vĂ©dƑ, 80 kilomĂ©teres gĂĄtrendszerĂ©t vizsgĂĄljĂĄk a Szegedi TudomĂĄnyegyetem (SZTE) kutatĂłi roncsolĂĄsmentes mĂłdszerekkel – tĂĄjĂ©koztatta a felsƑoktatĂĄsi intĂ©zmĂ©ny közkapcsolati igazgatĂłsĂĄga az MTI-t.

Tovåbb olvasom »