Ruzsán, együtt helyezik végső nyughelyükre a meggyilkolt fiatal párt

Mint arról beszámoltunk, V. Dániel szerelemféltésből ölte meg Zoét és Tamást múlt héten szombaton Szegeden. A fiatal hölgy édesapja a Facebookon tette közzé a temetés részleteit – írja a Bors.

„Hálásak vagyunk, hogy mellettünk álltok kimondhatatlan fájdalmunkban” –

– írja a Bors, Zoé édesapjának Facebook bejegyzésére hivatkozva.

,,Vigaszt nyújt, hogy ennyi jó ember vesz körül bennünket. Közösen búcsúzunk két csodálatos gyermekünktől, Zoétól és Tamástól, hisz együtt hagyták el ezt a világot, mely csupán három hónap boldogságot engedett meg Nekik – olyan igaz boldogságot, amilyen csak nagyon keveseknek adatik meg – így együtt helyezzük Őket végső nyughelyükre. Zoé és Tamás temetését július 2-án tartjuk Ruzsán.”

– írta és hozzátette: mindenkit arra kérnek, hogy hatalmas koszorúk és nehéz csokrok helyett egy-egy szál fehér rózsával róják le tiszteletüket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: A magyar lakosság több mint fele lejjebb veszi a fűtést

Alacsonyabb hőmérséklettel, gyorsabb zuhanyzási idővel és LED-es izzókkal terveznek spórolni a legtöbben a magyarok közül a megnövekedett rezsiárak miatt – derül ki az IKEA kutatásából. A megkérdezettek többsége szerint jobb lenne a 18 fok feletti hőmérséklet otthon, a legtöbben mégis lejjebb tekerik majd a termosztátot, és takarékos termékeket is igyekeznek beszerezni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »