📺 Semjén Zsolt: A homoszexualitás bűn

A KDNP elnöke, Semjén Zsolt nem rajongana azért, ha meleg tagja lenne a kormánynak, szerinte ,,a kinyilatkoztatás pedig feketén-fehéren, nagyon világosan mondja, hogy a megvalósult homoszexualitás bűn.”

Telex kormánypárti politikusokat kérdezett a pedofiltörvényhez kapcsolódó melegellenes szabályozásról. A politikusokat arról is kérdezték, hogy maradhatna-e valaki a Fidesz–KDNP-ben, ha fény derülne arra, hogy a saját neméhez vonzódik.

Semjén Zsolt azt válaszolta, hogy nem lelkesedne, ha lenne olyan tagja Fidesz–KDNP-nek, aki nyíltan vállalja a homoszexualitását, de kizáró oknak nem tartja. 

Azért, mert egy keresztény pártnak vagyok az elnöke. És a keresztény tanítás, az a természet rendjére épül, és a kinyilatkoztatásra. A kinyilatkoztatás pedig feketén-fehéren, nagyon világosan mondja, hogy a megvalósult homoszexualitás bűn

– fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök helyettese. Úgy vélte, hogy „a megvalósult homoszexualitás” hasonlóan súlyos bűn, mint a bigámia vagy a házasságtörés. Egy bűnös életállapotot nem lehet megvalósítani – tette hozzá. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A magyar lakosság több mint fele lejjebb veszi a fűtést

Alacsonyabb hőmérséklettel, gyorsabb zuhanyzási idővel és LED-es izzókkal terveznek spórolni a legtöbben a magyarok közül a megnövekedett rezsiárak miatt – derül ki az IKEA kutatásából. A megkérdezettek többsége szerint jobb lenne a 18 fok feletti hőmérséklet otthon, a legtöbben mégis lejjebb tekerik majd a termosztátot, és takarékos termékeket is igyekeznek beszerezni.

Tovább olvasom »