Simán győzött a Makó FC

A Maros-partiak 4-0-val intézték el a tabella végén tanyázó mohácsiakat a labdarúgó NB3 közép csoportjában. A makóiak így egy ponttal vezetik a táblázatot.

Makó FC–Mohács 4–0 (3-0)
NB3 közép csoport, 11. forduló. Vezette: Leél-Őssy Ádám (Kovács B., László).

Makó: Garamvölgyi – Juhász, Dóra (Rébék 75′), Seres, Babolek (Pantelis 46′), Varga, Zámbori, Sirokmán (Sziklási 75′), Nikitscher (Major 68′), Rabecz, Pócs (Magyar 75′). Edző: Siha Zsolt.
Mohács: Csobán – Forró, Nagy Zs., Kocsis, Izsák, Ignácz, Marton, Dér, Vég, Gellén (Hetényi 60′), Müllerlei. Edző: Kvanduk János.

Gsz.: Babolek 13′, 35′, Rabecz 16′, 71′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink