Stummer János már hétfőn, elsőként adta le a 400 ajánlást

Stummer János, Békés megye 1. számú választókerületének előválasztási jelöltje, a Jobbik, az MMM, a DK, a Momentum és az LMP közös jelöltjeként ma – az országban elsőként – átadta a helyi választási bizottságnak a hivatalos indulásához szükséges 400 ajánlást – közölte hétfőn délután a Jobbik.

Ezzel nemcsak azt mutatta meg, hogy választókerületében ő a legerősebb jelölt, hanem azt is, hogy Békés megyében eljött a változás ideje, jövőre az ott élőkkel és ellenzéki szövetségeseinkkel együtt fogja legyőzni az állampárt jelöltjét – jelentette ki az ellenzéki párt.

(Fotó: Stummer János Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »