Szabadnapos mentők élesztettek újra egy szegedi férfit

Egy férfi esett össze annak a szegedi bevásárlóközpontnak a parkolójában szombaton, ahol egyik szabadnapos bajtársunk is az autójához tartott – közölte Facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Azonnal a hatvan év körüli beteg segítségére sietett és megvizsgálta a férfit, akinél nem tapasztalt légzést. Ehhez egy rendőr is csatlakozott, aki szabadidejében szintén a mentőknél teljesít szolgálatot. A két szakember azonnal újraélesztésbe kezdett. Az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, a beteg már stabil állapotban fogadta a perceken belül kiérkező mentőket, akik végül kórházba szállíthatták a férfit – írták a mentősök.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink