📷 📺 Szalagot kaptak a makói Jugyusok

Három osztály diákjai kaptak szalagot a Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola bálján péntek este.

Köszöntőjében Talpas Petra iskolalelkész arról beszélt: a szalag azt jelzi, honnan jöttek a végzősök és hogy ide eljussanak, kellettek a szüleik, tanáraik és Isten, aki megpróbálta őket alakítani szülőkön, tanárokon, társaikon keresztül. Úgy fogalmazott, divatos és tetszetős, amikor valaki ki tud állni Isten és ügyei mellett, erre bátorította a tanulókat. – Amit választasz a jövőben, azt szeresd szenvedélyesen – üzente a diákoknak.

Aszódiné Pernye Szilvia igazgató elmondta, a szalagavató különleges ünnep mindenkinek, a múlt és a jövő találkozása ez a nap. Felidézte, négy éve idegen falak, társak, osztályok fogadták a tanulókat, de mára már otthonossá vált számukra. Szerinte büszkeséggel töltheti el őket a sok megszerzett ismeret az elmúlt négy év alatt és az, hogy személyiségük is megedződött, gyerekből felnőtté váltak.

Összesen három osztály végzőseit köszöntötték, cikkünkben megtalálhatják a táncokat, a Facebook oldalunkra pedig még több fotót töltöttünk fel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink