📺 Szeged országgyűlési képviselője is Zeitler Ádám mögött áll

Szabó Sándor, Szeged országgyűlési képviselője is támogatja Zeitler Ádámot. A Lokálpatrióták polgármesterjelöltje szerint Szeged fejlődése Makóra is kihathat, ha a két város szövetséget köt.

,,Szeged Botka László vezetésével élt a lehetőséggel és gyorsan fejlődő, európai várossá vált a település vezetőinek és a szegedieknek köszönhetően! Itt az ideje, hogy kövessük ezt a példát Makón is!”

– jelentette ki Zeitler Ádám. Lézerkutató központ, egyetem, új gyárak – mindez olyan fejlődési potenciált jelent Szegednek, amely Makó számára is előnyös lehet, ha erős szövetséget kötünk egymással – tette hozzá.

Zeitler Ádám egy korábbi videójában elmondta: a Lokálpatrióták szeretnék szorosabbra vonni a két város közötti kapcsolatot. Ennek egyik első lépése lenne a vasúti híd megépítése Szegeden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink