Szegeden is esküt tettek a rendőrképzésben végzettek

716 tiszthelyettes fejezte be tanulmányait és kezdi meg országszerte általánosan járőri feladatok ellátását a rendőrség területi és helyi szerveinél – írja a police.hu.

A rendőrség által tavaly szeptemberben első alkalommal indított rendőrjárőr kurzus keretében – a Rendőrképző Akadémia Adyligeti és Szegedi Járőrképző Tagozatain, valamint a Miskolci és Körmendi Rendvédelmi Technikumokban – 386 fő szerzett közbiztonsági rendőrjárőr, vagy határrendészeti rendőrjárőr és útlevélkezelő szakképesítést.

Az eseményen a hagyományos tiszthelyettes felkészítést befejező 310 fős állomány is részt vett, továbbá ezen a napon tett ünnepélyes esküt a 2021. április 19-től rendőrjárőr képzésben tanulmányaikat megkezdő 175 fő próbaidős rendőr is, valamint 20 fő – korábban ún. kadétképzésben résztvevő – egy éves rendvédelmi technikumi képzéssel technikusi végzettséget szerzett új kolléga is – közölte honlapján a rendőrség.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink