Szegeden is kamuprofilok dicsérik a Fidesz-támogatott ,,független” jelöltet

A szeged.hu szerint az ellenzék támogatását bíró Botka László polgármester ellen induló, háttérben fideszes támogatású független jelölt, Nemesi Pál bejegyzéseit is több kamuprofil dicsérgeti, amit a jelölt szépen meg is köszönt „támogatóinak”.

A városi lap szerint van köztük olyan is, akinél még arra sem figyeltek, hogy maroknyi ismerőse között ne legyenek ott Nemesi Pál kampánycsapatának tagjai.

És hogy miért jó ez? Talán azért, mert az emberek általában szeretnek viszonyítási alapként tekinteni a körülöttük élők reakcióira, és ha ezek a „megfelelő irányba” mutatnak pozitív vagy negatív üzeneteket, akkor az befolyásoló erővel bírhat a későbbi, választási döntésre is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink