Szentpéteri Csilla: előtörnek az emlékek, amikor meglátom a Makó táblát

,,Amikor az autópályán meglátom a táblán kiírva, hogy Makó, eufórikus hangulatba kerülök, előtörnek az emlékek, gyermekkorom” – fogalmazott városunk szülötte a csongrad.hu-nak annak alkalmából, hogy december 3-án a csongrádi Nagyboldogasszony-templomban koncertezik a zenekarával, vendége Vastag Tamás énekes lesz.

Az interjúban elmondta: ,,Makón láttam meg a napvilágot, ott tettem meg az első lépéseimet, s a mai napig rendszeresen hazajárok édesapámhoz, rokonaimhoz, barátaimhoz.” Beszélt arról is:

,,Nekem a nagyváros nyüzsgése után igazi nosztalgikus időutazás a Maros parton ücsörögni, beülni a kedvenc kávézómba, autóról bringára váltani, végigtekerni a töltésen, lelassulni, lazulni. A vidéki emberek sokkal inkább ráérnek megvárni a “hogy vagy” kérdésre a választ, nyitottabbak, őszintébbek.”

Az interjúból kiderül, minden évben elhatározza, hogy októberben mindent megtervez, felírja, hogy hogyan alakulnak az ünnepek, de októberben még nem tud hangolódni még a karácsonyra, november közepén elkezdődik az adventi turné. Előtte arra készülnek már szeptembertől és aztán szó szerint két nappal ünnep előtt ér haza.

,,Egyszer egy interjúban panaszkodtam, hogy te jó ég, hogyan lesz nekem ünnepi menüm, mikor előző nap érek haza?! Erre jött két rajongó házaspártól email, hogy ők megfőzik. 36 gombóc töltöttkáposzta érkezett az egyiktől, a másik padig 6 rúd bejglit küldött. Ha valaki esetleg….”

– fogalmazott Csilla a csongrad.hu-nak. A teljes interjút itt lehet elolvasni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink