Szerdától a Hagymatikum összes szolgáltatása elérhető

Ugyanakkor lázas állapotban nem látogatható az intézmény, ezért 37,8 °C fok feletti testhőmérsékletnél nem adnak ki belépőt. A testhőmérséklet mérése non-kontakt lázmérővel történik, pár másodpercet vesz igénybe – közölte a Hagymatikum.

Az élménymedencék, gyógymedencék, gyermekmedencék, kültéri medencék, a tanuszoda és szaunavilág már jelenleg is látogatható, július 15-től pedig a gyógyászati kezelések is megkezdődnek. A fürdőorvosi rendelés is a korábban megszokottak szerint működik, bátran vegyük igénybe ezt a szolgáltatást is – fogalmazott Farkas Éva Erzsébet polgármester.

A fürdőbe a Makovecz téri bejáraton lehet bemenni, 8-tól 20 óráig tart nyitva. A maszk viselése, és a kihelyezett kézfertőtlenítők használata belépéskor továbbra is ajánlott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink