Szerdától rendkívüli menetrendre áll át a szegedi közösségi közlekedés

November 18-tól, azaz holnaptól változás lesznek a szegedi buszos, trolis és villamosos közlekedésben.

Szerdától visszavonásig Szegeden a koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként a helyi autóbuszjáratok a nyári tanszünetben érvényes menetrend szerint közlekednek az alábbi módosításokkal:

  • 7F jelzésű autóbuszvonalon: kizárólag a Mars tér, üzletsortól 4:25-kor és a 22:45-kor induló járatok közlekednek.
  • 24 jelzésű autóbuszvonalon: a járatok továbbra is tanév tartama alatt munkanapokon érvényes menetrend szerint közlekednek.
  • 60 jelzésű autóbuszvonalakon: a járatok Szőreg, malom elnevezésű megállóhelyről óra:18 helyett 2 perccel később, óra:20- kor indulnak.
  • 79H jelzésű autóbuszvonalon: a járatok továbbra is az iskolai előadási napokra érvényes menetrend szerint közlekednek.
  • 91E, 92E, 93E és 94E jelzésű autóbuszvonalakon: a járatok továbbra sem közlekednek.

A Szegedi Közlekedési Társaság villamosai és a trolijai teljes egészében a nyári menetrend szerint járnak, némi változtatással. A kijárási tilalom időszakában, este nyolc órától este tízig a városi közösségi közlekedés 20-30 perces ütemben, míg este tíz órától üzemzárásig 30 perces ütemben fog közlekedni. Az üzemkezdet és üzemzárás, azaz a legelső és legutolsó járatok indulási ideje nem változik.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink