Tavasszal kezdik a Maroslele és Óföldeák közötti út felújítását

Jóváhagyták a forrást, a tervek is elkészültek, a kivitelezés várhatóan tavasszal megkezdődhet – közölte a megyei önkormányzat csütörtökön.

Közel 1,5 milliárd forint közútfejlesztés kezdődik a kormánya támogatásával, a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat koordinálásával. A beruházás keretében érintett útszakaszok: a Szegvár és Mindszent, valamit Maroslele és Földeák közötti hiányzó szakasz – írta a megyei önkormányzat.

Földeák és Óföldeák között idén újították fel az utat bruttó 527 millió forintból. Ennek a szakasznak a folytatása a másik 6 kilométer, a hiányzó rész, ami Óföldeákot köti össze a maroslelei úttal.

(Fotó: Google Maps)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink