Távolodik a dobogó

[ad 1]

Zsinórban második vereségének köszönhetően visszaesett a hetedik helyre a Makói Futball Club a megyei első osztályban, a harmadik pedig hat pontra van. Szombat délután a Szentesi Kinizsi vitte el a három pontot a Vasas-pályáról.

MFC – Szentei Kinizsi 0-1 (0-0)
Megyei I.osztály, 22. forduló. Vezette: Dobó (Soós, Fodor)

Makó: Szalkai – Tóth T., Mátó, Rakonczai, Juhász, Hacker, Sarnyai, Palotás, Horváth K. (Bartucz 64′), Vajna, Sirokmán. Vezetőedző: Méhes Tibor.
Szentes: Gömöri – Szabó D., Kerepeczki, Szeles (Németh 70′), Bubori, Lázár, Páger, Szűcs D. (Orovecz 80′), Koncz Zs., Lekrinszki, Kovács N. (Polyák 90′). Vezetőedző: Koncz Zsolt.

Gsz.: Kovács N. 79′.
Sárga: Mátó 64′, ill. Orovecz 83′.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megvannak a Fidesz jelöltjei

Közzétették, kiket indít a Fidesz a 106 választókörzetben. A Csongrád-Csanád megyei körzetekben Bartók Csaba, Mihálffy Béla, Farkas Sándor, Lázár János a jelölt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Horvátok a magyar EB-körülményekről: „Ami Magyarországon volt az őrület és káosz!”

Az Eb-n mutatott gyengébb teljesítmény miatt több irányból is támadják a horvát férfi kézilabda-válogatottat. Tomislav Grahovac, a szövetség elnöke ezekre úgy reagált: ,,Emberek, legyetek realisták, és ne támadjátok az edzőt és a játékosokat. Ne keressetek bűnösöket, mert ami Magyarországon volt az őrület és káosz!”

Tovább olvasom »