Teljes tisztújítást tart a Jobbik

Szombaton tartja kongresszusát a Jobbik, ahol a küldöttek megválasztják az elnök, az elnökhelyettes, a hat alelnök és az országos választmány elnökének személyét. Zeitler Ádámtól, a párt regionális igazgatójától érdeklődtünk ennek részleteiről.

Az EP-választás gyenge eredménye után bejelentette az elnökség a lemondását. Ezt nem akarta az önkormányzati választás közepén megvalósítani a pártvezetés, így tolódott el idénre. Jakab Péter, a legesélyesebb elnökaspiráns is indul a tisztújításon. Mindenféleképpen új korszak kezdődik a Jobbik életében. Jakab vezetésével jelentős erősödésnek indulhat a párt, szinte minden ellenzéki szavazónak szimpatikus a felmérések szerint. Az új elnökség új célokat, feladatok tűzhet ki. Bizakodva várom a következő időszakot a párt életében

– fogalmazott megkeresésünkre Zeitler Ádám.

A Jobbik kongresszusa január 25-én délelőtt kezdődik, így délutánra már kiderülhet, ki vezeti tovább a pártot. Jakab Péter mellett a kevésbé ismert, erdélyi Lokody Levente jelentkezett be elnökjelöltként.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Nekem mindig fontos volt, hogy átéljem: aki közelebbi kapcsolatba kerül velem, éreztesse, örül, mikor újra találkozunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink