Teljes útlezárások lesznek a Csanád vezér téren

A Szent István napi városi ünnepségsorozat ideje alatt útlezárásokra és parkolási tilalmakra számíthatunk a makói belvárosban.

Megállni tilos és útlezárás lesz érvényben augusztus 17-én 7 órától augusztus 21-ig 12 óráig a Csanád vezér tér mindkét oldalán, a Szent István-szobor melletti útszakaszok külső sávjában.

Megállni tilos lesz augusztus 19-én 7 órától augusztus 20. 23:30-ig a tér sportcsarnok felőli oldalán, a kápolnától a gimnáziumig.

Teljes útlezárás lesz a Csanád vezér téren augusztus 20-án 16:30-23:30 között, a Hollósy Kornélia utcától a Széchenyi téri körforgalomig; 19-22:30 között a Szécheni tér és a 43-as főút két körforgalma közötti útszakaszon; valamint 12 órától hajnal 2-ig a Csanád vezér téren, a szobor melletti útszakaszok teljes szélességben.

Íme a programok:

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »