Teljesen kiégett egy királyhegyesi család otthona – minden segítséget elfogadnak

A tűzben odaveszett a család összes ruhája, bútorai, vagyontárgyai. A házaspár a melléképületben húzta meg magát, tisztálkodni a szomszédoknál tudnak, gyermeküket a nagyszülőknél tudták elhelyezni.

Királyhegyes Község Polgárőrsége értesítette a megyei szervezetet arról, hogy a napokban Hajzer András, polgárőr háza teljesen leégett. Az esetben szerencsére senki sem sérült meg. Rövidzárlat okozhatta a tüzet – írja a csmpszsz.hu.

András családjával együtt lakott a házban. Felesége és ő most a melléképületben húzzák meg magukat, tisztálkodni a szomszédoknál tudnak. Hat éves gyermeküket, a távolabb élő nagyszülőknél tudták elhelyezni ideiglenesen.

A tűzben oda veszett a család összes ruhája, bútorai, vagyontárgyai. A polgárőr egyesület kéri, hogy, aki teheti, nyújtson segítő kezet Andrásnak és családjának. Minden apró segítség hasznos lehet most számukra.

A felajánlásokat a királyhegyesi polgárőrségen keresztül tudják eljuttatni a családhoz, akiket az alábbi elérhetőségeken találnak meg:

Királyhegyes Község Polgárőrsége

Igaz Antal Elnök telefonja 0630/5915986

6911 Királyhegyes Jókai utca 38

kiralyhegyespe@freemail.hu

Az esetleges anyagi támogatásokat kérjük, hogy az alábbi címre küldjék el:

Hajzer András 6911 Királyhegyes Dózsa György u. 22 szám.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink