Térkép biciklistáknak

Ötezer példányban elkészült Makó és a térség turisztikai kerékpáros térképe. Az ötletgazdák azt szeretnék, ha az ide látogató vendégek még több napot eltöltenének városunkban, illetve aktív pihenéssel töltsék itt tartózkodásukat.

A Makó és Térsége Turisztikai Egyesület, a kistérség polgármesterei és turisztikai vállalkozások is támogatták annak a kerékpáros térképnek a létrehozását, amelyet ma délelőtt mutatott be Czirbus Gábor alpolgármester a sajtó képviselőinek. Minden turisztikai vidék rendelkezik kerékpáros térképpel, miért ne lehetne itt is kiadni egyet – ecsetelte a kiadvány megszületésének alapötletét.

Makó belterületén közel húsz kilométernyi kerékpárút található, illetve ilyen úton el lehet jutni Apátfalvára és Kiszomborra is. Ezek alapján különböző túraútvonalakat készítettek a térképre, melyek érintik a Makovecz-épületeket, templomokat és a Maros-partot is. A térkép két oldalas, másik felén a kistérség látható, így a bátrabb kirándulók elindulhatnak hosszabb utakra is.

A kiadvány a jelentősebb turisztikai ,,csomópontoknál” lesz elérhető, valamint a támogatók megkapják elektronikus formában is, így felkerülhet a weboldalukra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink