Tetőszerkezetre gyűjt a Maros Télisport Egyesület

A makói csapat önzetlen támogatásotok kér, hogy az öltözőket összeköthessék a jégcsarnokkal, így a gyerekeket meg tudnák óvni az időjárás viszontagságaitól.

Felhívásukban emlékeztetnek: az elmúlt évben közösségi finanszírozásnak köszönhetően öltözőkonténereket tudtak vásárolni az egyesületnek, hogy a gyerekek ne a hideg pályán öltözzenek át. A tetőszerkezet elkészítése a mostani kalkuláció szerint 1-1,5 millió forint, ehhez szeretnének támogató segítségeket kérni.

Az egyesület bankszámlaszáma: 11735074-20520067-00000000
Megjegyzésbe: tetőt a gyerekek feje fölé

(Fotó: Maros Télisport Egyesület Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Continental telephelyei közül csak Makón volt sztrájk

Szegeden, Nyíregyházán, vagy Budapesten nincsenek ilyen mértékű konfliktusok a dolgozók és a cég között. Csak Makón jutott el a dolog a sztrájkig – fogalmazott a Mércének adott interjújában Székely Tamás, a Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VDSz) elnöke.

Tovább olvasom »