Több mint 1 tonna vitaminnal segítették a Karitáció Alapítvány munkáját

Minden várakozást felülmúlva zárta tavaszi vitamingyűjtő – akcióját a Karitáció Alapítvány. Februárban meghirdetett programjuk célja, hogy a hosszú téli időszakot követően a lehető legtöbb ember jusson vitamin utánpótláshoz. Az Alapítvány Kálvária téri irodájába magánszemélyek, óvodák és cégek összesen 1089 kg almát juttattak el!

Gere Anikó Mónika a Karitáció Alapítvány munkatársa elmondta:

,,Az elmúlt évben indult karitatív vitamingyűjtő – akciónk megkezdésekor nem gondoltuk volna, hogy egy év alatt ennyire sikeres lesz a kezdeményezésünk! Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek aki részt vett az akcióban, adakozott, így rászoruló családok mellett szegedi cégek is kaphattak a vitamin utánpótlásból.”

Szeged legrégebbi bóhocdoktor “foglalkoztató” szervezete a Karitáció Alapítvány, büszke arra, hogy a az elmúlt években több tucat hagyományteremtő és karitatív rendezvénysorozatot tudtak megvalósítani, melyhez szükségük van a sok hasonló gondolkodású civil személyre támogatására is!

Az alapítvány munkatársai kérnek mindenkit, akinek lehetősége van, hogy az adójuk 1%-ával segítsék és támogassák szervezetük munkáját.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább olvasom »