Több mint 83 ezer utazó lépett át Csanádpalotánál

Több mint 222 ezer utazó használta három nap alatt a Csongrád-Csanád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 78 ezer járművel lépték át az országhatárt – írja a rendőrség honlapja.

A tájékoztatás szerint hétvégén a Röszke autópálya-határátkelőhelyet használók száma meghaladta a 112 ezret, míg a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyet csaknem 83 ezren vették igénybe. Egyszerre a legtöbb utas Röszkén volt, amit szombaton csaknem 52 ezren választottak.

December 19-én a 105 ezret is meghaladta az átutazók száma, ami azt jelentette, hogy a határrendészek több mint 4400 utast léptettek át óránként.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Apátfalvi kislánynak szervezett gyűjtést a Trollfoci

Pénzes Annabella 3 éves Apátfalván élő kislány. Diffúz Pontine Glioma, rövidítve DIPG-vel, agresszív gyermekkori agydaganattal szenved. Magyarország legnépszerűbb focis oldala jótékonysági árverést indított, Gulácsi Péter cipőjére lehet licitálni május 13-ig.

Tovább olvasom »