Tolatva gázolta halálra munkatársát egy kukás

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt egy hulladékszállító teherautó sofőrjével szemben, aki két évvel ezelőtt figyelmetlenségből kollégája halálát okozta. A közleményben egy Makó környéki falut említenek, de az eset Csanádpalotán történt.

A férfi 2021. július 13-án, a délelőtti órákban vezette kukásautót, melynek hátsó két fellépőjén szállította munkatársai tartózkodtak. A férfi a teherautóval tolatva hajtott be egy olyan utcába, melynek végén nem tudott volna megfordulni.

Az úttestre azonban kilógott egy ott parkoló autó orra, ezért, hogy ne menjen neki, a vádlott megpróbálta kikerülni. Ezt azonban rosszul hajtotta végre, járműve bal hátuljával tolatás közben nekihajtott egy villanyoszlopnak, és odapréselte ahhoz a fellépőn álló kollégáját, aki a kórházba szállítását követően meghalt.

Az ügyészség megállapítása szerint a hátsó kezelői helyen eleve nem utazhatott volna senki, ezért mindenképpen a sofőr volt a felelős. Az ügy a bíróságon folytatódik.

(Fotó: ügyészség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink