Top Employer 2022 díjat nyert a Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország első alkalommal került be a Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok közé. A díjjal a független “Top Employers Institute” azokat a munkáltatókat ismeri el világszerte, akik kiemelkedő munkavállalói körülményeket biztosítanak – közölte a vállalat a héten.

Idén a Lidl összesen 25 országban nyerte el a rangos Top Employer elismerést, és megkapta a “Top Employer Europe” pecsétet is. A Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok elkötelezettek amellett, hogy alkalmazottaikat üzleti tevékenységük középpontjába helyezzék, és vonzó munkalehetőséget és munkakörnyezetet biztosítsanak számukra. A Top Employers Institute a vállalatokat a HR Best Practices kérdőívben megadott információk alapján értékeli. Ez olyan HR-területeket érint, mint például a HR stratégia, a munkakörnyezet, a toborzás, az oktatás és a jólét – írták.

Dulin Judit, a Lidl Magyarország HR igazgatója szerint: ,,Ez a díj bizonyítékul szolgál arra, hogy munkáltatói márkánkat olyan konkrét intézkedésekkel keltettük életre, mint az átfogó képzési és fejlesztési programok, valamint a nyílt visszajelzési gyakorlat beépítése a vállalati kultúránkba. Munkatársaink állnak vállalatunk sikerének középpontjában, különösen egy olyan dinamikus környezetben, mint a kiskereskedelem. Örömmel tölt el bennünket, hogy HR-munkánkat egy független testület is elismerte.”

(Fotó: Google Maps)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A magyar sajtóban napokig nem számoltak be a csernobili atomkatasztrófáról

1986. április 26-án következett be az ukrajnai Csernobilban, a magyar fővárostól hozzávetőleg ezer kilométerre a világ (hivatalosan) legsúlyosabbnak tartott atomerőmű-szerencsétlensége. A baleset híre nagyon lassan terjedt: hazánkban a Magyar Rádió 28-ai, esti hírmagazinja számolt be róla elsőként, röviden. A tényleges veszélyről azonban még évekig nem esett szó.

Tovább olvasom »