Toroczkaiék hazugsága miatt vesztett sajtópert a kormánymédia

A Jobbik 2018. májusi tisztújításakor a Fidesz mindent megtett Toroczkai László győzelméért. Azt találták ki, hogy az ellenzéki néppárt vezetése az elnökválasztás előtt feloszlatta azokat a szervezeteit, amelyek Toroczkai Lászlót támogatták volna a tisztújításon – emlékeztet hétfői közleményében a Jobbik.

Az egyik legaktívabb terjesztője ennek az az óta már jobb létre szenderült Lokál volt, akiknek mostanra adatott meg a lehetőség, hogy a Novák Előd pártjának vezetése által kreált hazugságokat bíróságon bizonyíthassák. És amint eddig soha, most sem tudták ezt megtenni. Ennek pedig újra csak az lett a következménye, hogy a Lokál kiadóját, a Mediaworks-öt a Fővárosi Ítélőtábla immáron jogerős ítéletben közel félmilliós sérelemdíj és a perköltség megfizetésére kötelezte a Toroczkai Lászlóék által tollba mondott hazugság terjesztéséért – közölte a Jobbik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Történelmi bűn, hogy a kormánynak továbbra sem számítanak a magyar kis- és közepes vállalkozások

,,A magyar nemzeti érdek elárulása az, amit a magát nemzetinek hazudó Orbán-kormány művel! Miközben a magyar családi, kis- és közepes vállalkozásokat a multikkal ellentétben nemhogy nem tekinti stratégiai partnernek a Fidesz, de válogatott módokon ellehetetleníti őket, a külföldi befektetőkkel egészen más a helyzet”- írja csütörtöki közleményében a Jobbik-Konzervatívok.

Tovább olvasom »