Toroczkaiék hazugsága miatt vesztett sajtópert a kormánymédia

A Jobbik 2018. májusi tisztújításakor a Fidesz mindent megtett Toroczkai László győzelméért. Azt találták ki, hogy az ellenzéki néppárt vezetése az elnökválasztás előtt feloszlatta azokat a szervezeteit, amelyek Toroczkai Lászlót támogatták volna a tisztújításon – emlékeztet hétfői közleményében a Jobbik.

Az egyik legaktívabb terjesztője ennek az az óta már jobb létre szenderült Lokál volt, akiknek mostanra adatott meg a lehetőség, hogy a Novák Előd pártjának vezetése által kreált hazugságokat bíróságon bizonyíthassák. És amint eddig soha, most sem tudták ezt megtenni. Ennek pedig újra csak az lett a következménye, hogy a Lokál kiadóját, a Mediaworks-öt a Fővárosi Ítélőtábla immáron jogerős ítéletben közel félmilliós sérelemdíj és a perköltség megfizetésére kötelezte a Toroczkai Lászlóék által tollba mondott hazugság terjesztéséért – közölte a Jobbik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »

A nap témája: A héten napsütés és záporok is lehetnek

Változékony lesz az időjárás április utolsó hetében: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is készülni kell. Hajnali fagyok már nem várhatók, helyenként 20 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább olvasom »