Tóth Péter: élő, emberi védelem nélkül semmit nem ér a kerítés

Úgy látszik, igazam volt ismételten és a kormány továbbra is követi a munkámat Európa déli kapujában. A tegnapi napon, Orbán Viktor és Andrej Babis látogatást tett Röszkén és elmondták ugyanazokat a problémákat, amiket már a múlt hónapban is elmondtam a szokásos sajtóreggelinken – hívja fel a figyelmet közleményében Tóth Péter, a Csongrád-Csanád megyei kettes körzet képviselőjelöltje.

Tóth szerint a fokozódó migrációs terhelés és az embercsempészet professzionalizálódása mellett Orbán Viktor elfelejtette a nagyérdeműt tájékoztatni arról, hogy tized akkora rendvédelmi állománnyal akarja megvédeni “Brüsszelt”, mint korábban.

,,Továbbra is egy dolgot nem szeretne tudomásul venni hazánk fura ura: élő, emberi védelem nélkül, semmit nem ér a kerítés! Szükség van az önálló határőrség azonnali visszaállítására, mert csak ők tudják a békét és a nyugalmat fenntartani Európa déli kapujában – így Szegeden és a Homokhátságon is”

– közölte a képviselőjelölt. Hozzátette: minden rá leadott szavazat az Előválasztáson és a jövő évi választáson az, egy-egy szavazat az önálló Magyar Határőrség visszaállításáért.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink