📺 Túl vastag ajtó miatt bukott Röszkén

A pénzügyőrök egy szerb autót ellenőriztek Röszkén. A sofőr és utasa hat kartonba és fóliába csomagolt ajtót szállított, amiről számlát is bemutattak. Egyéb vám- és adóköteles árut nem jelentettek be.

A NAV munkatársai azonban első ránézésre látták, hogy az ajtók túl vastagok. A szállítmány tüzetes átvizsgálásakor a pénzügyőrök az ajtólapok közé rejtve összesen 3.200 doboz (Marlboro és Winston márkájú) adózatlan cigarettát találtak. A sofőr a dohányt magáénak vallotta.

A megközelítőleg ötmillió forint értékű adózatlan füstölnivalót lefoglalták. A kiszabott tízmillió forint bírság mellett költségvetési csalás miatt feljelentést tettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

402 éve született Zrínyi Miklós, gróf, horvát bán, Zala és Somogy vármegyék örökös főispánja, nagybirtokos főnemes, költő, hadvezér és politikus, hadtudós.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink