Tulajdon apjához tört be egy makói férfi

[ad 1]

A makói rendőrök lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást két helybéli férfi ellen, akik egy lakóingatlanba törtek be 2015 júliusában.

A tulajdonos jelentette be a rendőrségen 2015. július 18-án, hogy betörtek makói házába. A gyanú szerint az elkövetők lefeszítették a kaput összezáró láncot, bejutottak az udvarba, majd az épület ablakán keresztül a lakásba.

Az ingatlan helyiségeiben faliórákat, festményeket, szobrokat és gyertyatartókat pakoltak össze, végül az udvaron álló Mercedes gépkocsival távoztak a helyszínről.

A makói rendőrök néhány órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével

a sértett fia és egy 21 éves férfi gyanúsítható

megalapozottan. A nyomozók Szegeden megtalálták az eltulajdonított vagyontárgyakat és a Mercedes gyártmányú gépjárművet. A feltételezett elkövetők kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.

A Makói Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Makói sakkozó nyerte a kecskeméti versenyt

2021. október 2-án Kecskeméten az Országos Gyermek és Felnőtt Egyéni Rapid Sakkversenyen 4 fő makói játékos ült asztalhoz. A hét fordulós megmérettetésen 2 x 15 perces időbeosztású játszmák kerültek lebonyolításra.

Tovább olvasom »