📺 Tüntetők várták Palkovics Lászlót Szegeden

A Magyar Meteorológiai Társaság vándorgyűlésén tartott előadás Palkovics László, az Ipari Minisztérium minisztere, akinek az előadására a sajtó képviselőit nem engedték be.

A minisztert az előadást követően az épületből kilépve kifütyülték az ott várakozó tüntetők.

A Momentum egyik parlamenti képviselője, Bedő Dávid egy esernyőt is vitt a miniszternek, amire az elmúlt évek legnagyobb baklövéseit írták fel, amit szerintük a kormány elkövetett – utalva arra, hogy ha hibázott is az OMSZ, akkor felelőségre kellene vonni Nagy Mártont, Matolcsy Györgyöt és Navracsics Tibort is.

A hvg.hu által közzétett videóból az is kiderül, hogy Palkovicsnak továbbra is az az álláspontja, hogy nem a tűzijáték miatt mentette fel az OMSZ vezetését.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Mégsincs béke? A kiszombori polgármester támogatója Facebookon gyalázza az egyik képviselőt

Akinek néha a Makón élek nevű csoport színvonala és hangneme túl sok, az még nem találkozott a Kiszomboron élek csoporttal. A hétvégén Szirbik Imre egyik támogatója alázta Endrész Erzsébetet, a község díszpolgárát, önkormányzati képviselőt – a poszt egész hétvégén elérhető volt és még cikkünk írásakor is megtalálható.

Tovább olvasom »