Úgy vigyáztak a hazaiak előnyére, mint a Mona Lisára

A győzelem reményében utazott el Köröstarcsára a Makói Kézilabda Club a férfi kézilabda NB2 utolsó őszi fordulójában. A meccs játékvezetőinek ítélete inkább a hagymavárosiakat sújtotta, így váratlan vereség lett a vége. A fiúk az ötödik helyen telelnek. 

Köröstarcsa – CONTITECH Makói KC 28-26 (12-10)
Férfi NB II. Dél-keleti csoport
Vezette: Vass György, Oláh Barnabás

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: AVRAMOV kapus, ÁROKSZÁLLÁSI 4 gól, Papp D. 2 gól, KANDER 3 gól,Vikor 2 gól, Papp K. 3 gól, Veréb 2 gól.

Csere: Patakfalvi kapus, Bagdi 2 gól, Tóth M. 1 gól, NAGY L. 4 gól, Kovács M. 3 gól, Szilágyi, Harcsás.

Gera Norbert edző: ,,A három alapember hiányát és a három meghatározó játékos teljes betlijét nem tudtuk ellensúlyozni. A LOUVRE-ban a Mona Lisára nem vigyáznak annyira, mint amennyire a két játékvezető vigyázott arra, hogy nehogy két gólnál közelebb kerüljünk a hazai csapathoz a meccs folyamán.”

Junior mérkőzésen
Köröstarcsa- CONTITECH Makói KC 31-27 (11-7)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Nekem mindig fontos volt, hogy átéljem: aki közelebbi kapcsolatba kerül velem, éreztesse, örül, mikor újra találkozunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Száznegyven megkezdett tanév, 140 cseresznyefa

A Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolában a száznegyvenedik tanévet kezdték meg szeptemberben. Ennek alkalmából ugyanennyi csemetét ültetnek el különböző intézményeknél. Ennek első állomása szerdán volt Maroslelén, a helyi iskola és óvoda udvarán.

Tovább olvasom »