Új alpolgármester lesz Hódmezővásárhelyen

Szabó János lehet a harmadik alpolgármester – derült ki a polgármester vasárnapi tájékoztatójából. Szabó János annak a Szabó családnak a tagja, akiknek életét jogtalanul és valótlanul ismertette a fideszes promenad.hu.

Szabó Jánost a veszélyhelyzet utáni első közgyűlésen választhatják meg és nevezhetik ki. Elsődleges feladata a helyi gazdaságfejlesztés lesz. Szabó korábban a Media Marktnál dolgozott vezető beosztásban.

A promenad.hu-n 2018-ban “Rejtőzködő Vásárhelyi milliomosok – a Szabó család” címmel cikket jelentettek meg cikket, majd ugyanezt szórólap formájában terjesztették a hódmezővásárhelyi háztartásokban. A lejáratás után szimpátiatüntetést szerveztek a városban, így álltak ki a család mellett. 2020 júniusában a Kúria jogerős ítéletében megállapította, hogy a fideszes portál jogtalanul és valótlanul ismertette a hódmezővásárhelyi Szabó család életét.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Nehéz hetek előtt állnak a vásárhelyi állatvédők

A júniusi hónap is kihívásokkal teli lesz a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete életében. Az állatbarátok segítségére számítanak, hiszen anyagi nehézségekkel küzd a szervezet. A júniusi hónapra összesen 150 000 forintot kell összegyűjteniük ahhoz, hogy állataikat elláthassák, számláikat befizethessék. A jó lelkű, állatbarát adományozók segítségében bíznak.

Tovább olvasom »

45%-os volt a halálozási arány a makói-vásárhelyi kórház aneszteziológiai és intenzív osztályán

A Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó intézmény belgyógyászatán 105%-os volt az ágykihasználtság. Az aneszteziológiai és intenzív osztályon 45%-os volt a halálozási arány 2021-ben – derül ki a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő Kórházi Ágyszám és Betegforgalmi Kimutatásából.

Tovább olvasom »