Új stúdióeszközöket kaptak a makói Návay médiás diákjai is

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum kedden és szerdán adta át új stúdióeszközeit a médiás diákoknak Szentesen, Csongrádon, Vásárhelyen és Makón, ezzel is támogatva iskoláik marketing tevékenységét.

A tanulók olyan modern eszközöket kaptak, mint a vezeték nélküli mikrofon, körlámpa, fényképezőgép állvánnyal és kamera stabilizátor. A legtöbb felszerelés a szentesi Boros Sámuel Technikumba került, ahol egy teljes stúdiót alakítanak majd ki keverőpulttal, zöld háttérrel, podcast mikrofonokkal, 360 fokos kamerával és sok más kiváló eszközzel, hogy minden adott legyen az iskolai rendezvények, videófelvételek és podcastok készítéséhez. Ezt a stúdiót nem csak a Boros tanulói használhatják, hanem a többi iskolájuk médiás diákjai is.

Az új eszközöket nem csupán rendezvényeinken, hanem az iskolai TikTok oldalak tartalmainak készítéséhez is felhasználják, mivel ezen a platformon könnyen elérhetik a fiatalokat. A diákok nagy lelkesedéssel és örömmel bontották ki az ajándékokat, és különösen kedveltté vált a körlámpa, a vezeték nélküli mikrofon és a fényképezőgép.

A beszerzés több mint 8 millió Forintból valósult meg a Centrum saját költségvetéséből – tájékoztatta a Makói Csípőst a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink