📺 A fiatalok részéről lenne igény a helyi szórakozásra Makón

A fiatalokkal beszélve azt tapasztaltam, azt látom, hogy van igény a helyi szórakozásra, nem szeretnének feltétlenül környező településekre elmenni – fogalmazott friss videójában Török Gergő.

A Lokálpatrióták belvárosi, illetve Kölcsey utcai környéki képviselőjelöltje elmondta: a fiatalok életkezdésének problémája egy rendkívül komplex, nehéz, idő- és energiaigényes procedúra. Ő
öt kulcsterületet határozott meg ennek segítése érdekében. Ezekből kettőt már ismertetett (itt és itt) most pedig a szórakozásról ejtett szót.

Török Gergő fiatal jelöltként nagyon fontosnak tartja azt, hogy Makón legyen a fiatalok számára éjszakai élet. Azt gondolja, hogy a makói fiatalok megérdemlik, hogy kulturált keretek között biztosítsanak nekik egy pezsgő éjszakai életet, amelyben jól érezhetik magukat és kikapcsolódhatnak.

Erre a konkrét javaslata az, hogy helyi vállalkozókkal együttműködve a város hozzon létre szórakozóhelyeket, pubokat a fiatalok lehetőségeit ezzel bővítve. Erre kiváló példának nevezte a szegedi JATE Klubot, amely mintaként szolgálhat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Egy válasz

  1. Az állam feladata az irányítás és nem a gazdasági tevékenység. A szoc-kommunizmus véget ért, de az emberek felfogásában ezen esetben is, évkortól függetlenül, még mindig várják, hogy majd az állam az épít munkahelyeket meg szórakozó helyeket. Ezek csak magánkézben legyenek. A korrupcio melegágya amikor az állam (országos vagy helyi) a gazdaságban mint tulajdonos szerepel az adófizetők pénzeből. Az állam biztosítson egyenlő lehetőségeket a vállalkozásokhoz, ez az állam feladata. Az egyének legyenek kezdeményezők és vállalkozók a saját pénzükből, amiért önmaguknak felelnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink