Új vezető a Continental makói gyárában

Június 1-től Hrubi József látja el a Continental cégcsoporthoz tartozó ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. makói gyáregységének vezetői feladatait. Hrubi József Purgel Csabától veszi át a makói Continental gyár igazgatói pozícióját, aki a ContiTech szektor OESL üzleti egységének EMEA East operatív terület regionális vezetői feladatai mellett, március óta látta el az üzem vezetését – közölte a Continental.

Az új gyárigazgató szakmai pályafutását közvetlenül egyetemi tanulmányai befejezése után a Continental-nál kezdte: 1997-től kerékszenzor fejlesztéssel és projektvezetéssel foglalkozott szülővárosában, Veszprémben, hat évvel később pedig már a vállalat mexikói gyárában, Silaoban, fejlesztési vezetőként felelt a K+F tevékenységek felépítéséért.

Ezt követően visszatért Veszprémbe, ahol minőségbiztosításhoz és vevői kapcsolattartáshoz köthető feladatokat látott el, majd a K+F terület vezetője lett. 2009 és 2015 között a sebesség szenzor szegmens vezetése volt a feladata, 2016-tól pedig minőségügyi- és ESH-menedzserként folytatta pályafutását Veszprémben. 2022-ben a vállalatcsoport fülöp-szigeteki Calambában működő üzemének egyik gyáregység vezetője lett.

„Több mint 25 éves pályafutásom során számos különböző helyzettel és emberrel találkozhattam, melynek köszönhetően tudom, hogy hosszú távon csak szorosan együttműködve, csapatmunkával lehet igazán jó eredményeket elérni. Makóra is ezzel a szellemiséggel érkezem: fontos célkitűzésem, hogy a kollégáinkkal, valamint az érdekképviseleti szervezetek munkatársaival jó kapcsolatot ápoljak és egy olyan tisztességes és támogató munkahelyi légkört teremtsek, amelyben mindenki jól érzi magát. Az elmúlt években adódtak nehézségek, azonban arra fogok törekedni, hogy a közös munkánk új, eredményes irányt vegyen, gyárunk sikeres legyen és minden makói kollégám büszkén és szenvedélyesen végezze a munkáját”

– mondta el Hrubi József.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink