Újabb Jobbikról írt hazugságát kell helyreigazítania a kormánysajtónak

Még az is hazugság volt, hogy az újságírók beszéltek volna érintett jobbikossal.

Szávay István, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője Facebook-oldalán közölte, a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében a Magyar Nemzet Online-t helyreigazításra kötelezte, amelynek öt napon belül eleget kell tenni:

“A 2019. november 16-án ‘Szávay István is segített Jakab Péter elgáncsolásában’ címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Szávay István Szabó Gáborral együttműködve hiúsította meg Jakab Péternek a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöki tisztségével kapcsolatos terveit, megvétózta Jakab Péter pártelnöki indulását.

 

Valótlanul állítottuk, hogy lapunk munkatársa beszélgetett a Jobbikon belüli viszonyokról a párt olyan tagjával, aki jelen volt a párt országos választmányának 2019. október 29-i ülésén.

 

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Szávay István a Jobbik 2019. október 29-i országos választmányának küldötteit körbetelefonálva igyekezett maga és Szabó Gábor mellé állítani minél több embert, és azt mondta, “mindenképpen meg kell akadályozni, hogy Jakab rátegye a kezét a Jobbikra”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Téli üzemmódban a Magyar Közút

Minden év november 10. napjától téli üzemmódra vált a Magyar Közút Nonprofit Zrt., ez az idei évben sincs másként. Így országosan 19 megyei igazgatóságán, 95 mérnökségén és a központi irányításban is 0-24 órás szolgálatra állnak át a szakemberek. A következő hónapokban mintegy 3700-an dolgoznak váltott, 12 órás műszakokban a szükséges téli útüzemeltetési feladatok ellátásán, koordinációján – közölte a társaság a héten.

Tovább olvasom »